Alergeny - Bowle

Poniżej znajdziecie kompletną listę alergenów występujących w naszych daniach i opcjonalnych składnikach.

Żadne z naszych dań i opcjonalnych składników nie zawiera następujących alergenów: jaja, skorupiaki, orzeszki ziemne, mleko, orzechy, seler, gorczyca, dwutlenek siarki, łubin, mięczaki.

Jak czytać tabelę?

„Tak” oznacza że produkt zawiera wskazany alergen. Na Waszą prośbę chętnie wymienimy problematyczny składnik na niezawierający alergenu. Kłopotliwa może być ewentualna konieczność uniknięcia soi - pewna jej ilość jest we wszystkich sosach i marynatach które stosujemy.

„Posypka” oznacza że wskazany alergen występuje w opcjonalnym dodatku który możemy na Waszą prośbę wyeliminować bądź zastąpić innym.

„Ryż” oznacza że wskazany alergen występuje w Sławnym Ryżu Aroha. Aby go uniknąć wystarczy wskazać w zamówieniu abyśmy przyrządzili pokē na quinoa (pozbawionej popularnych alergenów).

Alergeny - Desery

Pudding Chia z Mango i Granolą - zboża (w granoli)

Egzotyczne mini tarty z mango i marakują -  Orzechy (migdały); Tarta wykonana jest z surowców niezawierających glutenu, ale w kuchni, w której do produkcji innych wyrobów używa się glutenu