Alergeny - Bowle
Poniżej znajdziecie kompletną listę alergenów występujących w naszych daniach i opcjonalnych składnikach.
Żadne z naszych dań i opcjonalnych składników nie zawiera następujących alergenów: jaja, skorupiaki, orzeszki ziemne, mleko, orzechy, seler, gorczyca, dwutlenek siarki, łubin, mięczaki.
Jak czytać tabelę?
„Tak” oznacza że produkt zawiera wskazany alergen. Na Waszą prośbę chętnie wymienimy problematyczny składnik na niezawierający alergenu. Kłopotliwa może być ewentualna konieczność uniknięcia soi - pewna jej ilość jest we wszystkich sosach i marynatach które stosujemy.
„Posypka” oznacza że wskazany alergen występuje w opcjonalnym dodatku który możemy na Waszą prośbę wyeliminować bądź zastąpić innym.
„Ryż” oznacza że wskazany alergen występuje w Sławnym Ryżu Aroha. Aby go uniknąć wystarczy wskazać w zamówieniu abyśmy przyrządzili pokē na quinoa (pozbawionej popularnych alergenów).
Alergeny - Desery
Pudding Chia z Mango i Granolą - zboża (w granoli)
Egzotyczne mini tarty z mango i marakują - Orzechy (migdały); Tarta wykonana jest z surowców niezawierających glutenu, ale w kuchni, w której do produkcji innych wyrobów używa się glutenu
Skontaktuj się

Aroha Spółka z o.o.
KRS 0000801469
NIP 7123391898
REGON 384232589
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczeniu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Zmiany ustawień dotyczących cookies można dokonać w dowolnym momencie. Więcej szczegółów znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.